Mikä?

Lumi Yoga Wheel, lyhyemmin LYW, on tehokas, kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon suunniteltu väline. Sen avulla voidaan venytellä, parantaa lihaskuntoa, vahvistaa keskivartaloa ja kehittää tasapainoa. 

Liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Lumi Yoga Wheelin avulla tehtäviä venytyksiä on helppo muokata omaa tasoa vastaaviksi ja edistyneemmät voivat yhdistää erilaisia liikkeitä sarjoiksi.


Kenelle?

Lumi Yoga Wheel sopii kaikille perusterveille ihmisille liikuntataustaan katsomatta. Erityisesti hartioiden ja selän jäykkyydestä ja jumeista kärsivät ovat saaneet apua vaivoihinsa. Rintarankaa ja selkää avaavat venytykset tuovat helpotusta istumatyötä tekeville tuttuihin ongelmiin. Harjoittelu ei vaadi aiempaa kokemusta joogapyörästä. Olitpa sitten vasta-alkaja tai aktiivisesti liikuntaa harrastava, löydät varmasti omat suosikkiliikkeesi.


Miten pääset alkuun?

Kaikille Lumi Yoga Wheelin tilaajille lähetetään sähköpostitse perusohjelma, jonka avulla pääsee harjoittelussa alkuun. Ohjelma sisältää alkulämmittelyn lisäksi perusliikkeitä eri osa-alueilta. Lisäksi verkkokaupassa on myynnissä kattavampiakin ohjelmia. Jos haluat tilata henkilökohtaisen ohjelman, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja lähetämme muutaman kartoituskysymyksen, joiden pohjalta ohjelma laaditaan. Henkilökohtainen ohjelma voi toiveidesi mukaisesti keskittyä venyttelyyn, lihaskunnon parantamiseen tai tasapainon kehittämiseen. Lisäksi saatavilla on niska- ja hartiaseudun ongelmiin keskittyvä ohjelma ja tiukka keskivartalotreeni.


Järjestämme myös workshopeja ja muita tapahtumia, joista löydät tarkemmat tiedot etusivulta. Tarvittaessa järjestämme myös tilauksesta Lumi Yoga Wheel-tunteja esim. kaveriporukoille tai työpaikoilla. Kysy rohkeasti lisää info@yogawheel.fi.